про життя...

Життя не буває безхмарним
Але обурюватись марно,
В житті завжди все до пари,
Де сонце є, там є і хмари,
А тим, кто вірить у дива,
Хто все погане забува,
Життя тих сповнене коханням,
І не проходить повз чи марно,
І світять їм крізь дощ і хмари
Їх власні душі, мов стожари*…

стожари* - народна назва сузір'я Плеяд, а також деяких інших сузір'їв.


Рецензии