Дякую, мiй милий друже!

Дякую, тобі, мій милий друже!
За те, що живу я небайдуже!
За те, що серце запустила!
І почуття в мені відкрила!
Дякую тобі за все!
За те, що душа моя цвіте!
Тепер я сильним став,
Яким не був ще досі!
Я силу Господа пізнав,
Яка була у мене на порозі!
Дякую, за те, що від сну мене ти розбудила!
Дякую, що талант в мені ти мій відкрила!
Дякую тобі я за життя!
Яке відчуваю в серці я!
Дякую тобі за все,
Нехай, і твоя душа весь час цвіте!
Нехай, панує в ній те щастя,
Що вбереже тебе в ненастя!
Нехай, незгоди тебе всі обминуть!
Нехай, негаразди всі помруть!
Будь щасливою завжди!
Та й по сторонам своїм гляди!
Я буду поруч завше із тобою!
Захищу тебе я міцною рукою!
Знай, мій друже, ти завжди,
Що в цілім світі є тільки я і ти!


Рецензии