Свiт!

Всі чекають кінця світу, а я кінця темряви!
В цьому світі метушні,
Нам здаємося, що ми одні!
Який світ навколо нас,
Де на все готові раді страз!
Де брехня та жадність,
Де лишилась тільки біль!
Де кожен з нас собі лиш вірить!
Де серце своє навіть не провірить!
Де душу ми свою кожен раз продаємо,
За гарну машину, квартиру,
Чи якусь може людину!
Ну як на тілесних ми бажаннях,
Весь час як на безкінечних змаганнях,
То секс повсюди без підбору!
То грабежі та вбивства без резону!
Де поняття вже не ті!
Де ми горимо у гріховному огні!
І цей світ ми вважаємо прекрасним!
Раз так, тоді усе, що я роблю, вже є напрасним!
А де ж любов ота святая!
Ну де ж душа наша чистая!
Куди ви йдете, схаменіться!
У  пекло люди не несіться!
Ось так кожен з нас в ту чергу все стає!
І найцінніше туди несе!
Про душу дбайте! Доки ще не пізно!
Щоб у раю місце вам було!
Відайте душу Господу одному!
Щоб більше не бути вам одному!
Вийдіть ви із темряви!
Та розбийте ви свої кайдани!
І біль у вас в ту мить мине!
І душа ваша оживе!
І біди вас всі оминуть!
І буде вам все легкий путь!
І кінець вам буде нестрашним!
І радість о тим, лиш вічним!
Що ж вам одним лиш вибирати!
Чи ламати оті грати!
І прекрасним стане світ!
Таким як Господь його створив!
Щоб ти ніколи в нім не нив!
Щоб посмішки вас завше окружали!
Щоб ви усі не унивали!
Нехай Господь вас всіх оберігає!
Та вам усім досягати ваших мрій Він помагає!


Рецензии