Справжнiй друг!

Справжній друг завжди з тобою,
Він для тебе буде сильною стіною!
Тільки він може не з'являтися роками,
Та з’явиться коли в тебе буде сюжет драми!
Друг, не тільки прекрасне слово!
Воно, для нас не є таке вже ново!
Всі ми знаємо його!
Та не всі впізнали ми того!
Ми друзями називаємо багатьох!
Та дехто з них лиш мох!
Не всі прийдуть тоді,
Коли ти потерпаєш у біді!
Та лише один найкращий друг прийде завжди!
Він збудує всі мости,
Щоб до друга свого лиш дійти!
Справжнім друзів мало в нас всіх є!
Та справжня дружба у вік співає!
Вона та дружба тільки знає!
Хто для тебе є той друг!
Що в біді кине тобі рятувальний круг!
Такий може бути лиш один!
Він тебе відчує без усяких на те причин!
Друг справжнім може бути тяжко бути,
Та про друга справжнього головне тобі не забути!
Друг одне, здавалося б лиш слово!
Але воно може бути о те рятувальне коло!
Воно може надію нам надати!
А може й віру відібрати!
Воно багато може нам зробити!
Та варто нам на нього ось так забити!
Хто з на, де той найкращий друг і хто ним може стати!
Нам досить часто навіть, не приходиться вибирати!
Найкращий друг, це той хто спасе в біді!
Це той, хто не дасть тобі згоріти у вогні!
Це той, хто життя твоє врятує!
Це той, що дружбу вашу більш за все цінує!
Друг, одне лиш слово!
А нам воно уже не ново!
Бажаю всім друзів справжніх віднайти серед цієї суєти та безкінечної метушні!
А тим хто друга відшукав,
Щоб ніколи більше не пропав!


Рецензии