як завжди...

все як завжди...
від щастя до біди проходить мить
раділось щойно, а тепер - болить...
одна лиш мить - і в серці гнів, як полум'я горить...
одна лиш мить - боліло щойно, а тепер - щастить...
і радість в голосі струмочком забринить...
яке це щастя - жить, коли щастить...


Рецензии