***

Знов перечитую свій перший вірш
Те перше слово, першу риму, крапку
Такою недолугою здавалася спочатку
Тоді мовчала і тепер мовчиш

Знов перечитую свій перший вірш
І третій, сьомий, сорок п’ятий, сотий
Багато з них давно лягли на ноти
Всі роздані, цього мені залиш


Рецензии