Кохання велика сила!

Кохання то велика сила,
Вона дає незламні крила!
Щоб летів ти без зупину,
І радів у цю хвилину!
Господь кохання нам всім дав,
Щоб ти радість в нім пізнав!
Сльози на очах твоїх,
Це щасливої хвилини біг!
Кохання нас міняє,
Господь це прекрасно знає!
Заради цього почуття,
Ми живемо до кінця!


Рецензии