З Новим роком вас вiтаю!

Ось обід уже минув,
Вовчик про вас ще незабув!
Де ж мій чарівний карманчик,
З нього вискочить веселий зайчик!
Ой малеча я ж забув.
Зайчик пішов з Новим Роком всіх вітати
На морковку заробляти!
Ну що ж буду сам я вас вітати,
Та рясненько посівати!
Сію вію посіваю! З Новим Роком Вас вітаю!
Сію вію засіваю! Щастя в гості зазиваю!
Ось воно до нас прийшло,
Цілий вік у нас гуло!
Ще разочок я засію,
За вашу прекрасну мрію!
Не хай вона у вас збудеться,
І нічого вам не чудиться!


Рецензии