З Старими Новим Роком!

Я хоч і не посіваю,
Та з Новим Роком все ж вітаю!
Не хай родиться жито та пшениця,
Щоб було смачна водиця!
Щоб зорі ясно Вам сіяли,
У душі пісні вік лунали!
Небо ясно над головою щоб завжди було!
Життя тільки радість щоб приносити могло!


Рецензии