З Старим Новим Роком Вас вiтаю!

З Старим Новим Роком Вас вітаю!
Як зоря у небі ясно сяю!
Новий Рік знову до нас прийшов,
Щастя в домі віднайшов!
Нехай те щастя що знайшлося,
Буде у Вас і так щоб у вік велося!
Радості і щастя Вашій хаті,
Щоб усі були багаті!
Нехай завжди панує щастя!
Нехай минуть усі нещастя!
З Роком Новим Вас усіх,
Нехай панує у Вас сміх!
Радість, щастя та добробут,
Будуть у Вас як весь буденний побут!


Рецензии