Новий рiк

Сонце з хмарки виглядає,
Зайчик в гості завітає!
Новий рік вже наступає,
Зайчик всіх нас з ним вітає!
Ялинка в хаті вже стоїть,
Гірлянда ярко мерехтить!
Дід Мороз у гості йде,
Щастя й радість всім несе!
Ось з мішком він завітав,
З Новим Роком нас вітав!
Зайчик під ялиночку вже ліг,
Дід забувся в нас свій міх!
Що ж робити нам із ним?
Зараз я Вам малята розповім!
Треба нам Діда Мороза звати,
Щоб і решту привітати!
Щоб радість у нас в усіх була,
І зима сніжком не замела!
Білий сніг і білий зайчик,
Вас вітає з ним Ваш Вовчик!


Рецензии