Чекаю на неi

Лишень її я так чекаю,
Безмежно й ніжно так кохаю!
Як вітерець приємний в полі,
Як промінь Сонця, лагідної долі!
Як яскравий ніжний світ,
Як прекрасних квіток цвіт!
День без неї така мука,
І така безмежна скука!
Сумую Сонце за тобою,
Коли стоїш непробивною!
Промінь надії мені ти дай,
Та мене спробуй покохай!
Для тебе Сонце все зроблю,
Тому що я тебе ЛЮБЛЮ!


Рецензии