Любов

Сніжинки ніжно так кружляють,
В серці звуки відбивають!
Мелодія звучить в душі прекрасна,
Любов у серці ще не згасла!
Люблю її зелені очі,
Та посмішок той гомін серед ночі!
Прекрасний світ, що є навколо,
Який не залиша мене самого!
О вітре, ти мій щирий друже,
Скажи, що люблю її я дуже!
Зима, матінка рідненька,
На малюй ти Сонечко гарненька!
Зі сніжком, та й коло хати,
І морозцем, що зламає її грати!
Сніжинка на руку мою впала,
Бідолашечка й розтала!
Сумно стало щось мені,
В такім прекраснім, сніжнім дні!
Та серце ніжно так все б’ється,
Надія й віра в нім озветься!
Любов - прекрасна то є сила,
Вона все творить дивні дива!
Тобі так радісно знов стало,
І серце твоє заспівало!
Кохання прекрасне почуття,
І з ним крокую далі я!
Серце в двох шалено б’ється,
Це музикою життя зоветься!
Кохання всім бажаю я,
Щоб від нього розцвіла земля!
В душі у кожного щоб заспівало,
Та світу вам було замало!
Щоб серця любов єднала,
Щоб душа від неї та й співала!
Щоб в серці полум’я палало,
Щоб горя серденько не знало!
Діточок щоб чули крик!
Всього найкращого навік!


Рецензии