Я тебе кохаю

Лист осінній опадає,
Деревце спати вже лягає.
Сонце лагідно ще сяє,
І земельку зігріває.
Лиш земельку та не душу,
Для тебе все ж я жити мушу.
Без тебе пташечко маленька,
Ти ж для мене дорогенька,
Я прожити вже не можу.
Навіть в цю погоду гожу,
Все тебе у віконці виглядаю,
Тому що я ТЕБЕ КОХАЮ!


Рецензии