***

Набрид вконтакте. Ну скільки можна?
Знову ці натяки, недомовки,
Знову час проходить, я витрачаю його на тебе,
Я намагався, я сил доклав немало,
Можливо перестарався, можливо недотягнув,
Та як дізнатись правду, якщо ти увагу не звертаєш.

А що зробила ти? От що? Мені цікаво.
Хоча б разок зробила все як слід!
Не слухала дурниць від подруг своїх,
Зустрілись би і все обговорили,
Розібрались нарешті.

Мені бісить твоя сторінка у мережі,
Особливо коли якісь хмирі, на ній, там пишуть.
Твої статуси виводять з рівноваги, кипить мій мозок,
Я вже не можу. Ти мене зламала, я змінився.

Послухав разок, одну пісеньку мудру, дякую Bahh Tee..
Все прощай мала, ти мене не варта.
Я вже не маленький, я виріс, я хочу чогось серйозного,
Я не хочу твого пафосу і недомовок, твоєї брехні і твоїх капризів.

Хоч бачити і чути тебе хочу, бути поруч з тобою єдина зараз мрія,
Та всеодно краще відмовитись, ніж так себе карати,
Принижуватись, бавитись, маніпулювати.

Коли зрозумієш, отямишся буде пізно.
Я поступово розчарувався, в тобі.
Мені набридло, я втомився,
Я доклав зусиль, а від тебе ні слова.
Ти не знаєш сама, чого ти хочеш.
Здається рада чути-бачити, але відшила, ну що ж..
Це твоє бажання. Я знайду собі іншу і заживу щасливо.


P.S. Суперечливо все і все відносно.


Рецензии