Язгы кубэлэк

Язгы кубэлэк иртэ уяна.
Чыдамлыгы житми дер.
Салкын кышнын жиле кала.
Жылы житеп бетмидер.

Минем йорэк шул кубэлэк сыман.
Син елмайсан очып чыга.
Булмый нигэ дер бергэлэп.
Безгэ кавышырга гына.

Язын сине котеп калам.
Кубэлэктэй канат жэеп .
Мэхэббэтне йорэгемдэ.
Язгы ташулардан тыеп.


Рецензии