Прогноз

  В моім серці любов,
  наче промінь тепла
  віра в радість і щастя
  з кожним днем ожива!


  В повітрі пахне сонячним днем
  юність приходить прозорим дощем


  Все те позаду,що було колись
  тільки любов на столі--білий лист.


  Ми там напишем найкращі пісні
  ми намалюем дивовижні світи
  все чим я марила в ранішних снах
  все ,що писала у довгих віршах.


  Я розфарбую всі наші світи,
  різними фарбаи,спробуй і ти!!!


  Ти намалюнш мені,що то за птах?
  Та то лелека летить в небесах!
  Ти подаруеш мені цей портрет
  Я посміхнуся,так він подібний
  на синій конверт!!!!!!!!!!!


Рецензии