Що хоче жiнка?

Що хоче жінка? Таємниця!
Гормони в плОті аж киплять!
Стоїть волосся, мов копиця,
Давно вже треба підстригать!
Поплаче трохи...так...для діла,
Життя не мед, як не крути!
У хату принца захотіла,
Та тільки де його знайти?
А ще хотіла: сукню,тіні,
Рожевий новий блиск для губ,
Щоб цілуватися у сіні,
Щоб сам варився свіжий суп,
Щоб не будили спозаранку,
Щоб целюліту не було,
І поцілунки...так...на ґанку,
Щоб заздрило усе село!
Щоб тістечка некалорійні,
Щоб зникла пара кілограм!
А ще стосунки! І постійні!
І знов цілунки...там...і там...
Таке забаглося! Нівроку!
Що день - то мрії все нові!
Таке трапляється щороку -
Весна у жінки в голові!


      


Рецензии