Життя мина за вiкнами потягу...

Життя за вікнами іде,
Життя за вікнами минає.
А спогад час життя краде,
Душа часи ті пам"ятає.
Гарячі, пристрасні цілунки,
Солодкі, щирі обіцянки,
Чистосердечні подарунки
І стільки ніжності до ранку...
"Я твій навік!", "Твоя назавжди..."
О, я ці клятви не забуду.
Вві сні до тебе щодня майже,
Як обіцяла - так і буде.
Чому так сталось - я не знаю,
Та доля судить нас сама.
Самотньо каву допиваю,
Життя за вікнами мина.


Рецензии
чуттєво.дуже чуттєво.

Михаил Хилько   08.05.2011 14:34     Заявить о нарушении
Це вірш дівчини-мазохістки)) Мене надихнув статус однієї людини, ці почуття давно вже померли...

Анерфисса Сидоренко   09.05.2011 18:47   Заявить о нарушении