Купальське Диво

Ніч...
На Йвана...
На Купайла...
В гущавині -
              квітне папороть -
Знак Щедрого Світу -
     хто знайде той квіт -
     знайде кохання,
            здоров'я,
            багатство...
Так говорить легенда...
Я Його - створила
як і весь
         Мій
            Світлий
                Світ...

17.10.2010 - 16.04.2011


Рецензии