Щастя!

Я радію за тебе!
Богу, вдячна,за те,
Що є зірка-у небі,
Що життя є твоє!

І я,мрію про тебе!
Це,як зоря встає,
Рано вранці-у мене
Серце радісно б,є.

Я молюся за тебе
Коли ніч настає.
Та дивлюся у небо
Чи та зіронька є?

Я радію за тебе!
Ти,ЖИТТЯ,є моє!
Я так мрію про тебе
Ти,є,ЩАСТЯ,моє!


Рецензии