My Bonnie I ve Lost My Beer

Music by English Nation
Lyrics by Eugy Behm

My bonnie is lying in my bed
My bonnie is drinking my beer
My bonnie had crumple all my bed
My bonnie had drink all my beer

Drink beer, drink beer,
My bonnie had drink all my beer, my beer,
Drink beer, drink beer,
My bonnie had drunk all my beer!

I killed her for all of my beer
I killed her for all of my love
My beer was my love so I killed her
Good bye oh my bonnie good bye!

Good bye, good night
My treasure, my bonnie good night, sleep tight
Good night sweetheart
This night is the end of your life!

Now my bonnie lies under the green grass
My bonnie was buried too near
My bonnie was so very bad girl
That I had to make her dead!

Oh God send me
Oh send me new girlfriend who don’t drink beer
Please, please send me
Oh send me no-drinking girlfriend!


Рецензии