не мовчи..

Обійми, коли погано з усіх сторін
Ти ж сам пишеш нашу "history"
поділяєш душу на події
і шукаєш поглядом всі мрії...

Намалюй мені свій дотик, погляд
Лиш емоції, я буду поряд
Не пиши словами почуття
Не мовчи, бо це твоє життя...


Рецензии