холодно...

все закінчилось початковими фразами
залишилось багато несказано
пам"ятаю твій погляд, вражена...

я будую ілюзію посмішки
розмалюю, не пізно ще
твою душу фарбами

розповім, чому часто мовчала
запитаю, про що не питала
поділюся з тобою свободою...

допиваю холодний чай, що залишився
знаю про що мовиш лише ти
твою вірною буду я...


Рецензии