добрий ранок

Прокинулось сонечко вранці,
Мені посміхнулося знову.
Промінчик його у фіранці
Вже квітку малює казкову.

І грає вона переливом,
Всміхається лагідним світлом.
А сонечко в небі грайливо
Вже кличе  співати й радіти.

Пр.
Добрий ранок, добрий ранок,
Ясне сонечко вітаю.
І спішу скоріш на ганок,
Де воно мене чекає.


Добрий ранок, добрий ранок,
Я всміхаюся гостинно.
Буде теплим цей світанок,
І нова, яскрава днина.

Прокинулось небо блакитне,
Засяяли вранішні роси.
І спів чути, ніжний, привітний,
Пташиний, багатоголосий.


Рецензии