волошки

Цвітуть волошки в полі синім цвітом,
Торкає ніжно вітер пелюстки,
Небесні плями, як хмаринок діти,
Що на землі блакиттю проросли.
Пр..
Символ України – чарівна волошка.
Лагідна,пригожа, і мрійлива трошки.
Гляне синім цвітом у блакить високу,
Прикраша країну. Нашу, синьооку.

Вітають чарівниці синьоокі
Яскраве літо і рідкі жита,
І те дівча мале,рожевощоке,
Що у вінок їх вправно запліта.

Багато трав і квітів в Україні,
Високих, різнобарвних, запашних.
Глянь на волошки раз. Один -  єдиний,
І будеш довго згадувати їх.


Рецензии