гномик

Накрапає дощик зранку,
Сіро стало за вікном.
А на двір через фіранку
Вигляда маленький гном.

Він чекає, коли сонце
Знов розсипле промінці,
Виглядає у віконце,
І тримає олівці.
Пр..
Що малює гном сумний? –
Кіт Васько іде брудний,
Через двір біжить хлопчина,
Вийшов тато із машини.
А у них над головою
Кольоровою дугою
Вигинається веселка,
Обніма міста і села.

Але сонечка немає,
Дощик сіє навмання.
Сумно гномик наш чекає
Знову сонячного дня.

Він замріяно блукає
По кімнаті до сих пір.
То бездумно щось шукає,
То малює знову двір.


Рецензии