Горлиця

Лечу до тебе, розсікаю хмари,
Знов міряю простори голубі.
А на землі шепочуть тихо трави
Про почуття, дароване тобі.

А по землі біжать струмки і ріки,
Сплітає вітер павутиння слів.
Єдиним хочу бути чоловіком
Для тебе, люба. Віриш, я б зумів.
Пр..
Сіроока горлиця
У гаю зеленім,
Мов дитина, горнеться
Подумки до мене.
На кохання молиться,
Та між нами небо.
Сіроока горлице,
Я лечу до тебе.

Я згадую, як добре тобі личить
Вбрання зелене із духмяних трав,
І бачу в снах замріяне обличчя,
Яке я ні на мить не забував.


Рецензии