Один лиш крок

Затримай подих, і поглянь на небо:
Серед нічних зіркових намистин,
Одна найяскравіша. Це для тебе
Вона льє тиху пристрасть з висоти.

Поглянь на неї, і відчуй бажання
Злетіти птахом в неба оксамит.
У намистин зіркових смак кохання.
Затримай подих,ну хоча б, на мить.
Пр.
Знайди мене,
 Відчуй мене,
Поклич мене –
І страх мине.

Один лиш крок,
Сміливий крок,
Найперший крок
Серед зірок.

Лети до мене в ніжну синю казку.
В моєму небі, в хаосі думок,
Нехай твоя  безмежна,щира ласка
Знайде одну із безлічі зірок.

Пр.


Рецензии