Я благаю

Я благаю, залиш мене на самоті,
Я бажаю кохання вічної мети,
Я страждаю, коли бачу довгі сни
І бажаю покохати до весни.

Ти сказав, що я тепер сама,
У ночі дивитимусь з вікна –
Щоб шукати зорі ті прості,
Та чекати, знов на самоті!

Я шукала образ твій серед святих,
Я втрачала зір серед ночей сліпих,
Сподівалась, що ти полюбив…
Але ти, ймовірно, серце загубив.

Загубив страждання від турбот
І, здається, до мети тобі «от-от»…
Що ж до мене – я на самоті,
Все чекаю спалах по весні!
2004 г.


Рецензии