Гузэл апама

Кичэ килде апам мина.
Бергэ утырып сойлэштек.
Кунак булам синдэ генэ.
Э,буген инде саубулаштык.


Эшсез ята алмыйм, энем.
Поша минем кунеллэрем.
Уз йортыма кайтасы килэ.
Шунда рэхэт курэсен.

Усеп житте оныкларым.
Эника, дип ойртэлэр.
Кечкенэсен Ильзираны.
Сагындыртып,
сирэк кенэ кертэлэр.

Кунел поша нигэ икэн?
Синдэ бит бик тыныч.
Эллэ сере миндэме икэн.
Тормошыма бурыч.

Бала мени мине котэ.
Эллэ ачка улэ.
Узе инде повар булып.
Эшлэп тормыш кора.

Бердэ тыныч яшэп булмый.
Шундый курэсен донья.
Бер туктамыйча жан эрни.
Эллэ миндэ генэ.

Шулай булгач, нинди кунак.
Кунак оч кон генэ.
Оч кон уткэч, булыр тыйнак
кайтып китеунэ.

Рэхмэт инде.Кунак булдым.
Тормошынны курдем.
Рэхмэтлэрне укып сина.
Ойгэ кайтып кердем.


Рецензии