Весняний в тер

весняний вітер дме
веди мене, веди
долоні до небес
довірюсь я тобі
довірюсь я тобі
а ти веди мене
птах синьокрилий мій
всеживлячим вогнем
палає палає
вечірній небокрай
і моє переллє
життя як водограй, життя – як водограй
зникає синій птах
і ще одна зоря
у чорних небесах
з’являється моя, моя з’являється.



4 березня 2011


Рецензии