Чудасiji. Як же, як же, довбешку менi б вiдiрвати

Чудасії. Як же, як же, довбешку мені б  відірвати…

От, хоч, пару рядків!
Але…   
Гірше за лінь в непролазній багнюці -
тремор рук… 
Протяг  у голові, 
так,
що букви тремтять.   
А в дурмані.   
Лише думка остання - 
про те, як тобою, змія підколодна…
 
У своїй у пустелі і був я озутий,
…об …му.   
Тьху… 
Обдурений був я тобою   
І нема мені спокою, бо…
Разом з тілом своїм
затаскала ти, пляшку останню…
 
От, щоб - “тьма твоя мать”.
 
І тепер,
ох, як хочеться,
хочеться зараз 
…довбешку мені  відірвати…
   
Не твою.   
А свою.
Від подушки…
 
І, хоч пару рядків про кохання пречисте
та долю збагненну…
   
Лише так зможу я врятуватися 
від…
Від любові твоєї  злощасної
І…

Від запою.

Запою…

За-по-ю!!!


Рецензии
Вах! Ицхак и запой!
Шобвимине были здоровы...

Катерина Стрельникова   16.05.2011 14:22     Заявить о нарушении
Когда сено нам сыпали в ясли, на закуску несли ананас...
Спасибо.

Ицхак Скородинский   18.05.2011 20:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.