Беларусь

Беларусь,вельмi простае слова
Але шмат сэнсу утоена у iм
Беларуская - родная мова
Нiбы песня у сэрцы маiм.

Мае вочы,як свет ручаiнак,
Мае локаны, нiцi iльна.
Я дачка, Беларусi-радзiмы
I прыгожая нiбы вясна.

Звонкi гоман на свята i у буднi
Хлеб ды соль як зау^жды на стале
I вясе*лыя шчырыя людзi,
Як бацькi падтрымаюць мяне.

Беларусь-гэта роднае слова.
Яно нiбы усмешка у сне,
Бо яно як матулiна слова
Што на досвiтку будзiць мяне
 


Рецензии