Кольорова гамма

Ти як гарна квіточка .
Щебечеш як сопілочка .
Пахнеш як конвалія .
Даруеш радість шавлія .

Ти як небесна зірочка .
Маленька , ніжна гілочка .
Ти як небесне сонечко .
Дивишся в віконечко .

Радуєш всіх літом .
І чудним , милим сміхом .
Горнишся як котик .
Мурликаеш скрізь ротик .

Приносиш світло з тьми .
В мої безмежні сни .
Любиш всіх як мама .
Ти кольорова гамма .


Рецензии