Лише моя

Let me be clear.
I understand very little, least of all the people closest to me. ("Lie to me")

[Давайте на чистоту.
Я розумію дуже мало, особливо людей, небайдужих мені.]


***
Занадто наївна, як для людини.
Бо хто в це повірить, як не я?
Коли замість пестити тебе хочуть бити,
А ріднії очі- пустель крижана.

Самі сподівання, самії надії
На те, що не втрачено поки це все,
Розлітаються в попіл, а з ними і мрії,
Бо найважливіше тепер не моє..

А чи знаєш ти, чуєш, що я досі гаряча?
Що хочу читати тебе по очах?
І не хочу відчути я те, що вже бачу:
Байдужість, кривавішу за палача.

Хм... Занадто наївна, як для людини.
Бо хто в це повірить, як не я?
Що загояться рани, коханням пробиті,
І я знову почую шалене: «Моя!»


Рецензии