142nd Chorus

                Muck Ruby
                Crystal Set
                Smithereen
                Holylilypad
                Bean –
                A la Piete –

                Truss in dental
                Pop Oly Ruby
                Tobby Tun w d l
                1 x t s 8 7 r e r (




Gainesville Georgia – Sleeping in the
grass on a July night –
Dream of climbing night bank
behind the Joe Louis signatures
        We die with same
         unconcern we live


Рецензии
мы умираем с той же беспечностью с которой живём

Фантасмагория   12.04.2011 12:49     Заявить о нарушении