***

Трішки сумую. На дворі негода.
Небо захворіло, плаче дощем.
Трішечки змерзла, немов би хоробра
від снігу і вітру вкриваюсь плащем.

Трішки ображена. Не все в мене вийшло
з того, про що я плекала думки.
Трішечки плачу, та не зупиняючись
далі, вперед я продовжую йти.

Трішечки гірко, ніби полиново,
ніби з середини дряпають кішки,
ніби серденько назавжди покинуло...
Тільки любов не вкладається в "трішки".


Рецензии
Мелодичный язык. Жаль сам не владею в совершенстве. Строки завораживают.Требую продолжения

Олег Клименко 59   25.08.2014 09:33     Заявить о нарушении