К- Как дух отчаянья... - пер. М. Ю. Лермонтова

As spirit of despair, evil,
You had embraced me all about;
Oh! Why hadn't you ever taken
It from my soul finally?
My soul's your everlasting church;
As deity, your image's there;
And not from heaven, never heard,
I wait from it my true life-saving.
---
Как дух отчаянья и зла...


Рецензии