Силуэт - The Silhouette - пер. М. Ю. Лермонтова

I have your pretty silhouette,
I love its gloomy colour sad;
I carry it on my warm breast,
It's so dark, as her heart, lest
In her eyes there's no flame,
No life, but it is near, tame;
It's only a shadow of you,
But I love it like bliss, is true...


Рецензии