прости

Прости мені мій сум!
В твоїй душі так тоскно, сухо, мляво…
Я втрачаю
В потоці слів, думок і кодів
Всю себе.

Так хочеться до тебе! Аж не можу.
В твоїй душі так мало місця,
Що там живе лише моя частина.
А як же я?
Я ж вся твоя
До нутрощів клітини.
А ти… лише надпив…
Печальна дегустація.
Не до смаку тобі вино таких сортів.

30.03.2011


Рецензии