У ювiлейний День народження

(Вчительці  Добровлянської школи
СМОЛІНСЬКІЙ  Оксані Олексіївні)

    Теплом весняним душу гріє
Квітневий  ранок золотий.
Ніби читати він уміє,
Що день звичайний  - не простий!
    У  Добровлянській школі  діє,
Приніс  шляхетний ювілей.
Й вітання  Оксані Олексіївні
Від вчителів, батьків, дітей.
    З весною квітне у цвітінні,
Бентежить радість  аж до сліз.
Бо ж у житті завжди активна,
Підбити підсумки так зміг.
   Здійснила  давній задум чітко
В дітей вливати струм душі.
І залишатись в них навічно
Земною силою в житті.
    Десятки років праці в школі!..
Знання і досі в душі сіє.
Від Бога взяти їх уміє,
Хоч гнула круто власна доля.
    Та не зломила, бо працює,
Звершиила мрію і мету!..
Тепер, Оксано, Вас шанують,
Мов проповідницю святу.
   То ж ювілей став в школі святом,
Як у жнива обжинки в полі.
Бажають  щастя й літ багато,
Врожай збирати з праці  й  долі.
    А  ювілей  уже відзначив,
Тернисто-довгий  в школі  шлях.
Хай Бог за працю вам віддячить
Й учні в житті згадають Вас.
    Шляхетна нині,  Вам панянко,
У келеху дарують сонце.
Приятелька  і колежанка,
З Петром,  Людмила Маціборська!
                12 квітня 2011 р.
                м. Чугуїв – с. Добровляни.
                Ів. Франківська обл.


Рецензии