Бува рипне вiсь, а серце защимить

Життя як колесо
Керманичі це ми
Зупинка: погляд уперед і озирання.
Бува з нас думають котрісь от знать б зарані.
Де співпадуть можливості
                З цільми

У шлях вкладаємо і радість з біллю ми.
Його, легкий до зльоту, придорожній порох -
Є частка наших спроб сідає на лани
І дощ змиває їх потроху вже вкоторе.

А втім до цитаделі ближче ми.
Супутники нас розуміють ось вже краще.
Буває рипне вісь, а серце защимить.
У сні всміхнеться невідомий пращур...

Хай путь земний наш Бог благословить
І камінці летять у ціль із пращі.


Рецензии