Якби ви знали панич!

Якби ви знали паничі,
що люди роблять в розпачі,
то мабуть заплакали
і про Бога забалакали!

Якби ви знали паничі,
що хлопці роблять без дівок уночі,
то від пуза реготали.,
що і очі випадали!

Якби ви знали паничі,
що роблять дівки живучі,
то з відкритим ротом ви стояли
і туди б ви поспішали!

Ех…аби ви знали паничі,
як важко зберегтися дівчатам
щоб так не жити як ті дівки,
що люблять незвідані мандрівки!


Рецензии