Козацький Гiмн!

    КОЗАЦЬКИЙ ГІМН!

          1
Ми – Українці! Ми – Козаки!
Квітнуть навкруг червоні маки.
І прапор наш – жовто-блакитний!
Серце відвагою зігріте!

І прапор наш – жовто-блакитний!
Серце відвагою зігріте!

        Приспів
Нумо, Козаки! Нумо, Братці!
Нехай лунає гімн Козацький!
Нумо, Козаки! Нумо, Братці!
Нехай лунає гімн Козацький!

          2
За матерів, за кращу долю,
Щоб нашим дітям стала Воля!
Йдемо ми в бій, не задля слави!
Хай буде Вільною Держава!

Йдемо ми в бій, не задля слави!
Хай буде Вільною Держава!

          3
За нами – Січ, Дніпро Великий!
Господь на захист нас покликав!
У нас ще є завзяття й сила!
Вітчизна нас благословила!

У нас ще є завзяття й сила!
Вітчизна нас благословила!


Рецензии