***

Ці почуття весна жене по трубах
Із плином танення снігів
Цей рух лише здається грубим
Але насправді – так,як ти хотів
Цей час більше ніколи не настане
Без нас злетять у небо журавлі
Це вперше наслідки ночей зав’януть
І ти торкнешся пальцями землі


Рецензии