жертви

В такі моменти відчуваєш себе мертвим
Не бачиш страху,перепон і відчуттів.
Ти довіряєш повністю майбутнім жертвам.
Ти добиваєш тих,кого любив.
В такі моменти хочеться тікати.
За межі масовості й власних стін.
Лиш мрієш кілька діб перечекати,
Щоб не зірватись серед поля мін.
В такі моменти важко щось казати,
Бо розкриваються всі маски на яву.
Тоді прийдеться знову все зламати,
Бо я заради жертв своїх живу.


Рецензии