***

Чому в житті розходяться дороги?
Чому він йде, а ти лишаєшся стояти?
Чому душею опановують тривоги?
І ти не знаєш, який шлях обрати.

Чому, коли до сліз бракує щастя,
Усі найближчі так не розуміють?
Чому тоді усе, що є найкращим,
Усі «найкращі» так згубити вміють?

І наче світ, коли вже й так погано,
Показує усю свою байдужість.
І наче вранці для сліз іще рано
Та ранок не приховує байдужість.

І все за одним, і руйнується життя,
А починалось наче все з кохання.
Та враз змінилися найкращі почуття
На відчай, біль і забуття бажання.

І ніби все бридке в один момент
Накрило всю тебе й повільно душить.
І навіть не один життя фрагмент
Тобі на згадку світлий не залишить.


3 червня 2008р.


Рецензии