мить прийде

Чує серце мить прийде
Захлинуться в потоках гори
Нiч пристань знайде
Свiтитеме в долонi
I вiдчуваю загубеться сонце
Серед небесного поля
Грiтеме по мiж зорi.
I там на краю землi
Будем ми з тобою...
Тонути в синьому морi!!!


Рецензии