Не виходить...

НЕБО ЯК НЕБО
ЛИШ ПОТЕМНІЛО З ЛЕГКА
ДНІ ПРОМАЙНУЛИ
НЕВЖЕ ОНДИН ВІД ОДНОГО 
МИ ТАК ДАЛЕКО?
МІСТО ДНІ І НОЧІ ПЛАЧЕ
ЩОСЬ МІНЯЄТЬСЯ ПО ТРОХИ
ТИ Б ЗНАВ,ЯК ТУТ НЕ ЛЕГКО...
БУТИ СИЛЬНОЮ ХОЧУ
   НЕ ВИХОДИТЬ...


Рецензии